PER SEMPRE

PER SEMPRE

El llibre PER SEMPRE està escrit per DIAZ I CANO. SANTIAGO.

PER SEMPRE va sortir a la venda l'any 2016.

PER SEMPRE té un codi ISBN: 978-84-945008-4-8 i consta de 130 pàgines.

Fer clic per a accedir a llibres de la mateixa matèria.

Darreres unitats en inventari
12,50 €
Impostos inclosos

100% pagaments segurs
 
Benet, un home tranquil i corrent, té una rauxa sobtada arran d’un fet inesperat. A partir d’aquest moment la seua vida fa un tomb radical i l’infeliç entra –de manera més o menys conscient i més o menys voluntària– en una espiral que l’aboca, per sempre, al patiment.

La novel·la, intrigant i plena de giragonses sorprenents, va guiant-nos pel present inestable del seu protagonista, fa ullades esclaridores sobre el seu passat, i ens porta envers un futur imprevisible.

Ambicions i frustracions; amors, enveges i odis; inseguretats, traumes, sentiments de culpa… Tota una galeria de petites misèries i debilitats humanes s’entrellacen per bastir un relat àgil i elegant alhora, amb una estructura original –estràbica i oberta– on el lector ha de dir la seua.
Una novel·la, a més a més, de suspens i amb una bona dosi d’humor negre, per moments truculenta i salvatge, amb l’estil i la veu pròpia d’un autor que cal tenir molt en compte.

Per sempre és una història sobre la fragilitat de les coses més sòlides, la caducitat d’allò definitiu i altres ironies de la vida. També, una història d’amor. I, sens dubte, moltes altres coses.
Idioma
Valencià
Encuadernació
Rústica
Estat
Disponibilitat immediata
Núm. de pàgines
130
Mesures
210x135
Any d'edició
2016
Editorial
LLETRA IMPRESA
ISBN
978-84-945008-4-8
Autor
DIAZ I CANO SANTIAGO
LIB506947
1 Article
No reviews

16 També et poden interessar...

Top 10 Llibres més venuts

Tots els llibres més venuts
S'ha afegit el producte a la llista de desitjos