GANDIA, CAPITAL LITERÀRIA

GANDIA, CAPITAL LITERÀRIA

El libro GANDIA, CAPITAL LITERÀRIA está escrito por SIN AUTOR.

GANDIA, CAPITAL LITERÀRIA es un libro de LITERATURA Y ESTUDIOS LITERARIOS que salió a la venta en el año 2018.

GANDIA, CAPITAL LITERÀRIA está editado en formato Rústica, tiene un código ISBN: 978-84-947653-6-0 y consta de 580 páginas.

Darreres unitats en inventari
22,00 €
Impostos inclosos

100% pagaments segurs
 
L’any 1959 naixien a Gandia uns premis literaris de poesia dedicats a Ausiàs March. I, vint anys més tard, el Joanot Martorell de narrativa. A partir d’aquell moment s’inicia una tímida modernització de les nostres lletres que esclata de manera imparable amb la generació dels anys setanta i es consolida definitivament i arriba amb tota la força fins als nostres dies, amb una nòmina d’autores i autors de gran qualitat, equiparable a qualsevol literatura.

En aquest volum s’apleguen un centenar d’escriptores i escriptors saforencs actuals. Una antologia de textos de tots els gèneres, tendències i estils. La prova fefaent d’una literatura radicalment vital, innovadora, atractiva i sorprenent, sense complexos, connectada amb la modernitat i ensems a les arrels més pròpies. Una veritable literatura nacional feta des de la Safor i la Valldigna. Una mostra que explica, si més no en part, per què Gandia ha estat nomenada i ha ostentat durant un any sencer el títol de Capital Cultural Valenciana.
Idioma
Castellà
Encuadernació
Rústica
Estat
Disponibilitat immediata
Núm. de pàgines
580
Mesures
225x160
Any d'edició
2018
Editorial
LLETRA IMPRESA
ISBN
978-84-947653-6-0
Autor
SIN AUTOR
LIB519190
2 Articles
No reviews

16 També et poden interessar...

Top 10 Llibres més venuts

Tots els llibres més venuts
S'ha afegit el producte a la llista de desitjos