UN DIA MÉS DE PASQUA!

UN DIA MÉS DE PASQUA!

Aila i Leax són dos germans que passen una temporada a la Font, el poble dels seus iaios, que és ben peculiar. Diuen que els de la Font són ?cabuts?. Però, per què? A la Font, hi ha comparses de moros i cristians, la festa dels Quintos, un molí abandonat okupa, el record viu d?una fàbrica de taulells hidràulics, i, l?endemà de Sant Vicent Ferrer, la festa de la Badà, un dia més de Pasqua! Quina sort que tenen els de la Font!!!

Aquest llibre és una aventura basada en l?amistat, la cooperació i la solidaritat. Una història que indaga també en les arrels familiars i populars.

A més, hi trobem alguns dels costums més arrelats de la Pasqua: ens mengem la mona o tonya, amb l?ou pintat de coloraines; el panou, la coca boba o de ll...
Últimas unidades en stock
7,50 €
Impuestos incluidos

 
Aila i Leax són dos germans que passen una temporada a la Font, el poble dels seus iaios, que és ben peculiar. Diuen que els de la Font són “cabuts”. Però, per què? A la Font, hi ha comparses de moros i cristians, la festa dels Quintos, un molí abandonat okupa, el record viu d’una fàbrica de taulells hidràulics, i, l’endemà de Sant Vicent Ferrer, la festa de la Badà, un dia més de Pasqua! Quina sort que tenen els de la Font!!!

Aquest llibre és una aventura basada en l’amistat, la cooperació i la solidaritat. Una història que indaga també en les arrels familiars i populars.

A més, hi trobem alguns dels costums més arrelats de la Pasqua: ens mengem la mona o tonya, amb l’ou pintat de coloraines; el panou, la coca boba o de llanda, amb xocolate, sobrassada o llonganissa. Els xiquets estrenen espardenyes o pasqüeres, juguen a botar la corda, a boletes o a la trompa, i empinen el catxirulo o la milotxa. I ens quedem pensant… en la mona de Pasqua.
Idioma
Castellano
Encuadernación
Rústica
Estado
Disponibilidad inmediata
Nº de páginas
130
Medidas
200x130
Año de edición
2017
Editorial
LLETRA IMPRESA
ISBN
978-84-946810-0-4
Edad Recomendada
Edad de interés: a partir de 12 años
Autor
GREGORI MONZÓ PILAR
LIB512939
2 Artículos
No reviews

16 También te podrían interesar...

Top 10 libros más vendidos

Todos los más vendidos
Producto añadido a la lista de deseos