GANDIA, CAPITAL LITERÀRIA

GANDIA, CAPITAL LITERÀRIA

Gandia és una ciutat de referència obligada des del punt de vista històric i literari. Gandia és la ciutat dels nostres clàssics, Ausiàs March, Joanot Martorell i Joan Roís de Corella; com és la ciutat dels Borja, la família valenciana més universal. L?esplendor civil i literària de la ciutat ducal durant els segles XV i XVI, renaix al segle XIX i es recupera vitalment a partir de la segona meitat del segle XX i les primeries del XXI sabent fer visible la seua creativitat en el món literari.

En aquestes pàgines, amb motiu de celebrar l?elecció de Gandia com a primera Capital Cultural Valenciana, s?ha volgut oferir una visió real, plural i vital de les nostres lletres, en passat i en present. Un passeig panoràmic de memòries, de no...
Últimas unidades en stock
22,00 €
Impuestos incluidos

 
Gandia és una ciutat de referència obligada des del punt de vista històric i literari. Gandia és la ciutat dels nostres clàssics, Ausiàs March, Joanot Martorell i Joan Roís de Corella; com és la ciutat dels Borja, la família valenciana més universal. L’esplendor civil i literària de la ciutat ducal durant els segles XV i XVI, renaix al segle XIX i es recupera vitalment a partir de la segona meitat del segle XX i les primeries del XXI sabent fer visible la seua creativitat en el món literari.

En aquestes pàgines, amb motiu de celebrar l’elecció de Gandia com a primera Capital Cultural Valenciana, s’ha volgut oferir una visió real, plural i vital de les nostres lletres, en passat i en present. Un passeig panoràmic de memòries, de noms i de llibres, on ens acompanyen les figures més rellevants de la Gandia dels clàssics i de la Safor actual. Cal no oblidar que aquest paisatge humà i literari ha estat i és el de la comarca de la Safor-Valldigna, però representa també el del conjunt de la literatura valenciana.
Idioma
Castellano
Encuadernación
Rústica
Estado
Disponibilidad inmediata
Nº de páginas
398
Medidas
225x160
Año de edición
2018
Editorial
LLETRA IMPRESA
ISBN
978-84-947653-5-3
Autor
SIN AUTOR
LIB519191
2 Artículos
No reviews

16 También te podrían interesar...

Top 10 libros más vendidos

Todos los más vendidos
Producto añadido a la lista de deseos