BORSES DE PLATJA

BOLSAS DE PLAYA

Bolsa playa Disney de CERDÁ

CERDÁ
8445484234916
19,95 €
Bolsa playa Disney de CERDÁ Tamaño: 47x33x15cm. 100% poliester.

BORSA DE PLATJA PER A XIQUETES

Anar a la platja o la piscina amb tot el que necessites requereix una bona bossa o bossa de platja gran amb cremallera que resistisquen tant el sol com l'ús i així on poder portar tots els accessoris que necessitaràs. A l'hora de triar un model és necessari buscar resistència i funcionalitat, igual que siga bonic i espaiós.

Coses a tindre en compte abans de comprar una bossa de platja per a xiquets?

La composició

Una bona bossa de platja per a xiquetes requereix que estiguen fetes amb materials de qualitat i duradores per a permetre'ns usar-les de manera intensa. Ja que les exposarem al sol, a l'aigua salada o a la humitat durant els calorosos mesos de l'estiu. 

Existeixen models de bossa de platja gran amb un disseny en forma de malla, la qual cosa permet una bona ventilació de les tovalloles o el vestit de bany que després del bany tenen molta humitat i al mateix temps d'una forma simple es pot sacsejar l'arena. Aquestes són avantatges de l'estructura de malla, però al mateix temps tenen un ús més limitat que la bossa de platja plastificada tancades.

Com a materials resistents al sol i la humitat en què es pot fabricar una bossa de platja gran serien el polièster, el plàstic, el PVC i altres materials resistents al sol i impermeables que permeten protegir de forma adequada el contingut de nostra la bossa de platja per a xiquetes. 

També existeixen models de bossa de platja plastificada amb folre intern el qual ens serveix d'aïllant, però sense tindre la mateixa ventilació.

Butxaques i compartiments

La bossa de platja per a xiquetes que es trie ha de tindre un o diverses butxaques interiors o exteriors per a així poder guardar de manera segura totes les nostres pertinences. I al mateix temps podrem tindre organitzats els nostres estris personals com les claus, el mòbil o la cartera mentre som a la platja.

S'ha de tindre en compte en triar una bossa de platja gran ja que n'hi ha barates que no solen tindre cap butxaca ni compartiment afegit. En canvi alguns models compten amb un o diverses butxaques exteriors amb cremalleres que permeten aïllar el que necessitem. Per tant s'ha de tindre en compte a l'hora de trobar una bossa de platja plastificada bona, econòmica i amb tot el necessari per als teus dies de sol i platja.

La Capacitat

A l'hora de triar una bossa de platja gran la seua capacitat és molt important. Normalment per persona solem portar una tovallola, un vestit de bany, les claus, el mòbil, protector solar... Tenint en compte el nombre de membres de la nostra família, sabrem si necessitem una bossa de platja gran o dues.

També es pot triar una bossa de platja gran familiar i portar tot el necessari per a 3 o 4 persones. Per als bebés existeix una grandària més xicoteta de bossa de platja per a xiquets on nostres fills poden portar els seus joguets.

Per tant és important triar la bossa de platja plastificada pensant en la capacitat que necessitem.

 

Com utilitzar la bossa de platja per a xiquetes o cabassos

En anar a la platja és molt convenient portar tot el necessari per a passar un dia inoblidable, és per això que és molt recomanable comprar una bossa de platja gran on poder portar tot ben organitzat.

Intentar guardar tot de forma organitzada en les butxaques

En una bossa de platja plastificada normalment trobem diverses butxaques. Les butxaques exteriors més grans estan per a poder transportar les sandàlies sense que tinguen contacte amb la resta de coses. Les claus, el mòbil o qualsevol cosa de valor cal intentar guardar-les en les butxaques interiors perquè estiguen més segures. Per al protector solar és una bona idea utilitzar una bossa de plàstic, a més de guardar-ho en una butxaca de manera individual de manera que no es taque la resta de coses que portem en la nostra bossa de platja plastificada.

Agafa només el necessari

És convenient agafar només el necessari per a no portar massa pes. D'aquesta manera se'ns farà més fàcil portar la bossa de platja plastificada a la mà o en el muscle sense molèsties. I al mateix temps ens facilita el poder buscar les coses que necessitem.

Com guardar la bossa de platja per a xiquets

Per a evitar que es deforme, cal guardar-la unint els costats com si fóra un acordió. Abans cal llevar bé l'arena i la humitat. D'aquesta manera  estarem allargant la vida útil de la nostra bossa de platja plastificada.

Necesser a joc 

En alguna bossa de platja per a xiquetes s'inclou un necesser a joc. És molt bona idea guardar en ell les nostres coses de valor de manera que les tindrem més protegides i al mateix temps ens facilita el poder accedir a elles.

Què portar en la meua bossa de platja per a xiquetes?

El primer seria començar per la seguretat, un protector solar per a protegir la pell. I per als ulls unes ulleres o un barret. Seguim amb el mòbil, les claus i la documentació intentant guardar-lo bé per a no perdre res. I a partir d'ací ja són les coses que de normal no ens oblidarem la tovallola, roba per a canviar-nos i alguna cosa de menjar per a passar un dia perfecte amb la nostra bossa de platja per a xiquets. 

Diferències entre un cabàs i una bossa de platja gran?

Una bossa de platja per a xiquetes sol estar fabricada amb materials impermeables o en lona i tindre compartiments addicionals per a protegir durant els dies de sol i platja totes les nostres pertinences a resguard de l'arena i l'aigua salada.

D'altra banda, un cabàs és una cistella o bossa rectangular la base de la qual és més xicoteta que la boca de la cistella. Tenen anses i solen fabricar-se amb teixits entreteixits de plantes seques o cuir, de manera que mantenen protegides les nostres pertinences de l'aigua i l'arena .

Filtrat per
LLICÈNCIES
Preu
Fabricants
Filtrar
S'ha afegit el producte a la llista de desitjos