DIARIS

17,95 €
Set diario + boligrafo Hedwig Harry Potter de KARACTERMANIA Pack con bolígrafo y diario, presentado en caja regalo. diario de 100 páginas con tapa rígida, marcador de página y cierre con banda elástica. Bolígrafo decorativo con silueta superior.
Set diario + boligrafo Wings Harry Potter de KARACTERMANIA - 1
 • -5%
17,58 € 18,50 €
Set diario + boligrafo Wings Harry Potter de KARACTERMANIA Tamaño: 23,2x22,4x2,2cm. Pack de diario y bolígrafo. Cuaderno con 100 páginas y cierre con banda elástica. Bolígrafo decorativo con silueta superior.
Set diario + boligrafo Knight Bus Harry Potter de KARACTERMANIA - 1
 • -5%
17,58 € 18,50 €
Set diario + boligrafo Knight Bus Harry Potter de KARACTERMANIA Tamaño: 23,2x22,4x2,2cm. Pack de diario y bolígrafo. Cuaderno con 100 páginas y cierre con banda elástica. Bolígrafo decorativo con silueta superior.
Set diario + boligrafo Hogwarts Express Harry Potter de KARACTERMANIA - 1
 • -5%
17,58 € 18,50 €
Set diario + boligrafo Hogwarts Express Harry Potter de KARACTERMANIA Tamaño: 23,2x22,4x2,2cm. Pack de diario y bolígrafo. Cuaderno con 100 páginas y cierre con banda elástica. Bolígrafo decorativo con silueta superior.
Set diario + boligrafo Angry Minnie Disney de KARACTERMANIA - 1
 • -5%
17,58 € 18,50 €
Set diario + boligrafo Angry Minnie Disney de KARACTERMANIA Tamaño: 23,2x22,4x2,2cm. Pack de diario y bolígrafo. Cuaderno con 100 páginas y cierre con banda elástica. Bolígrafo decorativo con silueta superior.
Diario candado boligrafo SUPERUP
 • -30%
Darreres unitats en inventari
DIARIOS

Diario candado boligrafo SUPERUP 20

Busquets
51714052100
13,23 € 18,90 €
diario candado boligrafo SUPERUP esta decorada con un estampado militar de colores rosa con el logo SUPERUP GIRLS en negro y una insignia de alas y estrella militar. Tiradores de cremallera y interiores en rosa. Interiores del mimso estampado que el frontal.
Diario candado boligrafo Superup
 • -30%
Darreres unitats en inventari
DIARIOS

Diario candado boligrafo Superup 20

Busquets
51214050700
12,95 € 18,50 €
diario candado boligrafo Superup esta decorada con una impresión simulación denim color rosa cubierta de diamantes negros, con una estampacion metalica y con glitter de un diamante gigante y el lema WHO CARES?. Interiores en azul claro.
Diario candado boligrafo SPIRIT Diario candado boligrafo SPIRIT 2
 • -30%
Darreres unitats en inventari
DIARIOS

Diario candado boligrafo SPIRIT 20

Busquets
51617091200
12,95 € 18,50 €
diario candado boligrafo SPIRIT esta decorada con una impresió de fondo granate con cenefas de formas étnicas coloridas y la frase ""Beauty of the world this is our spirit"" (earth, wather and fire) en blanco. "
Diario candado boligrafo gris ROUTE 66
 • -30%
Darreres unitats en inventari
DIARIOS

Diario candado boligrafo gris ROUTE 66 20

Busquets
51214050600
12,95 € 18,50 €
diario candado boligrafo Route 66 esta decorada con una impresión azul electrico y blanco y el logo de la marca Route 66 y su lema FEEL THE FREEDOM en rojo.
Diario candado boligrafo Hablando Sola
 • -30%
Darreres unitats en inventari
DIARIOS

Diario candado boligrafo Hablando Sola 20

Busquets
51214050900
12,95 € 18,50 €
diario candado boligrafo Hablando Sola esta decorada con una impresión de corazones de colores pastel rojo, naranja, rosa y azul. Y el logo de siempre de la Hablando Sola y BFF, best friends forever en el centro en azul. Interiores con el mimso estampado de corazones pero en tonos rosas.
Diario candado boligrafo FREELY Diario candado boligrafo FREELY 2
 • -30%
Darreres unitats en inventari
DIARIOS

Diario candado boligrafo FREELY 20

Busquets
51617093800
13,23 € 18,90 €
diario candado boligrafo FREELY está decorada con una impresion de Amapolas alternando distintos tamaños en tonos morado, fúcsia y beige, con una libélula dorada en el centro, junto a la frase FREELY FLYING y un corazon. Interior decorado con un estampado geomètrico de dos tonos morados.
Diario con candado boligrafo FOLK Diario con candado boligrafo FOLK 2
 • -30%
Darreres unitats en inventari
DIARIOS

Diario con candado boligrafo FOLK 20

Busquets
51017089200
12,15 € 17,35 €
diario candado boligrafo LOVE FOLK incluye el diario personal de 102 paginas en blanco de papel de 100 gramos, el candado y dos llaves de metal y un bolígrafo de carga de tinta azul. Todos nuestros papeles utilizados son fabricados con el compromiso de utilizar árboles de bosques reforestados, y así preservar de manera sostenible los recursos de la...
Diario con candado boligrafo y cinta COQUETTE - 1
 • -30%
Darreres unitats en inventari
7,98 € 11,40 €
diario con boli y cinta decorativa Coquette by BUSQUETS diario con boli y cinta decorativa Coquette está decorado con una impresión de color granate y salmón. Una transferencia con flores, hojas y el nombre del producto Coquette o Viva Coquette con rosa. Interiores impresos con estampados florales y color rosa. diario con boli y cinta decorativa Coquette...
Diario con candado boligrafo BECOOL
 • -30%
Darreres unitats en inventari
DIARIOS

Diario con candado boligrafo BECOOL 20

Busquets
51214048100
12,15 € 17,35 €
diario candado boligrafo BECOOL incluye el diario personal de 102 paginas en blanco de papel de 100 gramos, el candado y dos llaves de metal y un bolígrafo de carga de tinta azul. Todos nuestros papeles utilizados son fabricados con el compromiso de utilizar árboles de bosques reforestados, y así preservar de manera sostenible los recursos de la Tierra....

Diaris Íntims

Un dels considerats regals perfectes per a nens i nenes a partir de 8 anys. Edat en la qual comencen a tenir els seus primers sentiments i secrets que no volen que ningú conegui. Regalar-los un Diari Íntim és donar-los un espai personal, un lloc on poder pensar en si mateixos i en tot el que ocorre al seu voltant.

Beneficis de regalar un diari secret:

1.       Poder pensar en les seves emocions:

El fet d'escriure sobre les seves emocions i parar-se a pensar en ells. Els farà créixer i madurar veient les coses amb perspectiva.

2.       Escriure la seva pròpia història:

Poder rellegir l'ocorregut en la seva vida quotidiana l'ajudés a veure els problemes des de la distància, comprenent qui és i quin lloc ocupa en el seu petit món.

3.       Tenir el seu espai íntim:

El diari serà el seu lloc secret, on podrà expressar qualsevol sentiment o cosa sense por de ser recriminada per això.

4.       Deixar per un moment el món digital:

S'hauran d'enfrontar al món analògic i al paper en blanc, deixant de costat el món virtual on avui dia es troben molt a gust.

5.       Seran més feliços:

En tenir un lloc on poder refugiar-se i pensar, encararan els problemes del dia a dia  d'una forma més tranquil·la i serena,  amb això seran més felices i tranquils.

Com triar un diari secret:

A la Botiga En línia Papereria Ferrer de Gandia tenim a la teva disposició Diaris Íntims de   diferents característiques, i depenent de l'edat seran més recomanables uns que uns altres.

Diari íntim per als més joves:

 Als més joves de la casa els atreu molt la idea de tenir un lloc secret on només ells poden accedir. És per això que els primers diaris solen portar un cadenat que accentua aquesta idea de privacitat. Dins d'aquests diaris secrets estan els que tanquen el propi diari amb el cadenat i els que van dins d'una caixa sent aquesta la que es tanca amb el cadenat de manera que dins poden guardar qualsevol cosa intima a part del propi diari secret.

Diari Secret per a edat més adulta:

 Quan comencen a entrar en una edat més adulta la privacitat ja està més marcada per part seva. En aquest moment ja no seria necessari que el diari tingués un cadenat, perquè ja solen sentir-se més segurs amb la seva intimitat enfront dels altres i no necessiten accentuar-la.

 Diaris Secrets a la Botiga En línia Papereria Ferrer de Gandia:

En Ferreronline.es trobaràs una gran varietat de diaris Íntims amb estampats exclusius i les llicències més actuals, els cal porten un bolígraf a joc, amb una caixa per als seus secrets, amb cadenat i sense ell. I tots amb la garantia de les grans marques que treballem Busquets, MiquelRius, Karactermanía, Cerdà… Segur que trobaràs el més apropiat.

Filtrat per
LLICÈNCIES
Preu
Fabricants
més... Menys
Filtrar
S'ha afegit el producte a la llista de desitjos