QUADERNS I BLOCS


Quadern per a la tornada al col·le:

Una de les coses que més il·lusió fa als nens i nenes en edat escolar és quan ve la tornada al col·le poder estrenar tota la papereria que s'utilitza durant el curs: Motxilles, Portatodos, Colors, Carpetes, Quaderns…

L'olor de tinta que desprenen els llibres, a nou en la motxilla i estoig, estrenar la punta dels colors… Són moments que quan creixin recordessin amb nostàlgia.

Quaderns Escolars:

En papereria Ferrer Online de Gandia tenim una gran varietat en quaderns perquè el nen o la nena pugui triar amb l'estampat que més li agradi, tant a l'última moda com de la seva llicència favorita. Cal tenir en compte que el quadern ha d'aguantar el trot dels nens durant tot el curs sense espatllar-se ni deixant que les fulles s'esquincin o dobleguin.  Per això és important parés a triar el que els pot convenir més, ja que en Ferrer Online posem a la teva disposició amb tapes dures i amb tapes toves, d'anelles o encolades, amb tapes de cartó o polipropilè.

Quadern de notes:

A vegades l'estudiant necessita prendre notes de manera ràpida sense parés a pensar en el bonic que pugui quedar o a preocupar-se per tenir-lo tot ben ordenat en el quadern. En aquests moments els quaderns de notes són la millor opció, són quadern petits, fàcils d'accedir a ells i pensats per a apuntar en brut el primer que se'ns ocorri.

Quadern Quadriculat

Els quaderns quadriculats han anat evolucionant i ara mateix hi ha dos models de quadres que són els més utilitzats, en primària el quadre 44 i en secundària el quadre una mica més gran el 55, aquests últims solen venir en quaderns amb fulles que estan pre-encunyades. De manera que la manera d'extreure les fulles, per a així poder arxivar-les en les carpetes d'anelles dels nostres fills, sigui molt còmoda i fàcil.

Quadern grandària quartilla

En els dos primers cursos de primària se solen utilitzar quaderns de grandària quartilla, mentre que a partir de tercer de primària se solen utilitzar quaderns de grandària foli. En el primer cicle de primària s'utilitzen per ser més fàcils de manejar i perquè durant aquests anys necessiten prendre menys notes, per aquesta raó també solen ser de tapes toves i amb menys fulles.

Quadern grandària foli

A partir del segon cicle de Primària, i abastant tant secundària com batxillerat, se solen utilitzar els quaderns de grandària foli, si bé al principi els utilitzen amb pauta, a mesura que van pujant de curs el quadriculat és el que predomina sobre la resta. El material de les tapes sol ser de cartó o de polipropilè. La tapa de cartó és més rígida i permet la presa d'anotacions sobre qualsevol superfície, però és la més pesada. La tapa de polipropilè és la més lleugera i duradora en el temps, però es doblega depenent d'en quines superfícies se secundi, dificultant el poder prendre anotacions.

Filtrat per
LLICÈNCIES
Preu
Fabricants
més... Menys
Filtrar
S'ha afegit el producte a la llista de desitjos