AHIR ROMA, AVUI NOSALTRES
AHIR ROMA, AVUI NOSALTRES

AHIR ROMA, AVUI NOSALTRES

El libro AHIR ROMA, AVUI NOSALTRES está escrito por RODÀ DE LLANZA. ISABEL.

AHIR ROMA, AVUI NOSALTRES es un libro de FILOSOFÍA que salió a la venta en el año 2021.

AHIR ROMA, AVUI NOSALTRES está editado en formato Rústica, tiene un código ISBN: 978-84-9710-326-8 y consta de 144 páginas.

Darreres unitats en inventari
10,90 €
Impostos inclosos

Order it before 15:00 of dimecres and receive it between on dj. 25 and dv. 26 with Enviália Express

 
La petja cultural que hem heretat del món romà és encara més vigent que mai. Ells van crear la primera globalització establint un imperi multiètnic, amb llengües vehiculars: el grec, principalment a Orient, i el llatí, que es va convertir en el que en podríem dir l'anglès d'avui dia. Van posar en circulació un sistema monetari únic, com l'euro actual, i tenien un mercat que abastava tot l'imperi i un dret ben avançat al seu temps. Sabien gestionar el reciclatge, les escombraries i els envasos sense retorn. Eren habituals el biquini, les illes peatonals i la limitació de circulació, el servei de bombers, les piscifactories, l'arquitectura prefabricada... Tenien idees clares sobre l'ecologia i el medi ambient, les eleccions i els candidats, les pandèmies i com anomenar el temps. Els cracs econòmics i el canvi climàtic no els van ser aliens. Coses tan nostres com els calçots, l'afany boletaire o la barretina troben també el seu parió al món romà. Una forta herència cultural que evidencia la necessitat de no menysprear el món clàssic, perquè qui perd els orígens, perd la identitat.
«Volem parlar del nostre món occidental, que encara té profundes arrels clàssiques, i de Roma com a bressol directe, amb les seves llums i ombres».
Idioma
Castellà
Encuadernació
Rústica
Estat
Disponibilitat immediata
Núm. de pàgines
144
Mesures
180x115
Any d'edició
2021
Editorial
DESTINO CATALAN
ISBN
978-84-9710-326-8
Autor
RODÀ DE LLANZA ISABEL
LIB548852
1 Article
No reviews

16 També et poden interessar...

Top 10 Llibres més venuts

Tots els llibres més venuts
S'ha afegit el producte a la llista de desitjos