PLUMIERES

PLUMIERES

Plumier Naruto triple 36pzs de SAFTA

SAFTA
8412688533404
31,95 €
Plumier Naruto triple 36pzs de SAFTA Tamaño: 12,5x5,5x19,5cm. Contiene 36 piezas: goma, lápiz de grafito, bolígrafo azul, sacapuntas, regla azul grabada, y semicírculo (primer compartimento), 16 colorines de madera (segundo compartimento). 14 rotuladores de colores (tercer compartimento).
Plumier Infinity Vengadores Avengers Marvel doble 28pzs de SAFTA - 1 Plumier Infinity Vengadores Avengers Marvel doble 28pzs de SAFTA - 1 2
Darreres unitats en inventari
24,95 €
Plumier Infinity Vengadores Avengers Marvel doble 28pzs de SAFTA Tamaño: 12,5x19,5x4cm. Contiene 28 piezas: goma, lápiz de grafito, bolígrafo azul, y sacapuntas (1er compartimento), 10 colorines de madera, y 14 rotuladores de colores (2 compartimento).

Plumier escolar:

Quan arriba el nou curs escolar una de les majors il·lusions dels nostres fills és estrenar els colors, els retoladors i tot el material escolar que s'inclou en el seu nou plumier.

Un plumier escolar és un estoig o portatot ple de colors, retoladors, bolígrafs, regles, llapis… Tot el que necessita al llarg del curs escolar.

Plumier rígid:

El plumier rígid i d'obertura amb cremallera tipus lliure, és el plumier clàssic.

Dins dels plumiers rígids existeixen simples, dobles, triples i de diferents grandàries. Encara que les diferències reals entre ells estan en la quantitat de peces de papereria que incorporen en el seu interior.

Els avantatges i inconvenients d'aquest format estan en la seua rigidesa, d'una banda, en ser rígids cada color, retolador o llapis tenen un lloc on col·locar-se, i així després ser molt fàcil i ràpid de trobar. Però al mateix temps aqueixa rigidesa s'aconsegueix utilitzant cartó entre les seues parets i per això ja no és convenient ficar-ho en la llavadora i haurem de llavar-ho en sec.

Plumier multiestotjos:

Els nous plumiers multiestotjos són portatots de grans dimensions que inclouen en el seu interior altres portatots més xicotets, normalment subjectes amb velcro, on es guarden tots els colors, retoladors… Però al no ser rígids van solts dins dels portatots.

Els avantatges i inconvenients d'aquest format també ve dau en aquest cas per la seua falta de rigidesa. D'una banda, es poden llavar en la llavadora sense problemes. I d'altra banda, serà més difícil trobar qualsevol color, o retolador en particular ja que no estan subjectes de manera individual.

Plumier escolar a la Botiga En línia Papereria Ferrer de Gandia:

Ací trobaràs la nostra varietat de plumiers on poder triar amb l'estampat més actual o de l'última llicència de moda. Sempre amb la garantia de les nostres reconegudes marques de papereria Busquets, MiquelRius, Safta, Sportandem, Karcatermanía… I als millors preus.

Filtrat per
LLICÈNCIES
Preu
Fabricants
Filtrar
S'ha afegit el producte a la llista de desitjos