FUNDES

FUNDAS

Funda portatil Pikachu Pokemon de CYP BRANDS

CYP BRANDS
8426842099194
20,95 €
Funda portatil Pikachu Pokemon de CYP BRANDS Tamaño: 36x26cm. Funda para portátil fabricada en neopreno acolchado en color negro profesional, duradero, flexible y con un forro suave que ayuda a proteger el contenido de golpes y rayaduras.

Funda per a Tablet i Ordinador.

Molts dels nostres fills ja no usen els llibres de text i tenen una tablet en la qual porten els llibres en format electrònic, fan els seus exercicis, exàmens, fan preguntes al professor i fins i tot li envien els treballs. I per tant ja no necessiten portar una gran motxilla, serà suficient amb un maletí o bandolera embuatada perquè no s'espatlli la Tablet i que a més pugui portar estoig, quaderns i esmorzar.

En Papereria Ferrer Online de Gandia  posem a la teva disposició una gran varietat de fundes per a poder portar els dispositius electrònics còmodament i ben protegits, des de fundes per a tablet u ordinador fins a motxilles amb butxaca interior folrada per a ordinador per als quals necessiten portar llibres i carpetes a més de l'ordinador de manera  que la Tauleta o l'ordinador vagin ben protegits dins de la motxilla i no sofreixin danys.

Quant al disseny en Ferreronline.es podràs deixar que siguin ells els qui triïn la Funda per a Tablet i Ordinador que necessitin per a tornar al col·le de les llicències de més actuals Santoro's Gorjuss, Bestial Wolf, Anekke, Ninette, Oh My Pop, Star Wars, FC Barcelona, València CF, Reial Madrid, Harry Potter amb la qualitat, garantia i seguretat de les marques amb les quals treballem.

Filtrat per
LLICÈNCIES
Preu
Fabricants
Filtrar
S'ha afegit el producte a la llista de desitjos